"Loading..."

Sunken Seating Area, Leatherhead

We were approached by the customer who had their own design for creating a ‘sunken’ seating area.

We worked together, discussing the right materials to use in order to create the look they were trying to achieve. We changed and tweaked a few bits along the way but ultimately the concrete rendered walls and copper slate slabs created an area that the customer could enjoy all year round, day and night.

The timber fencing and hand built screened section gave a modern feel that was brought to life when the fairy lights were fitted to the timber frame and the installation of the fire pit increased the ambiance enabling them to entertain friends and family at any time.

  • Excavating area
  • Footings and concrete block rendered walls
  • Timber frame structure
  • Overlap panels and timber screen fence
  • Sleeper wall
  • Raised turf area